Hilsen fra Mathias

 

mathiasHei alle MIF supportere der ute.

Jeg har blitt bedt om å skrive noen ord til dere. De aller fleste av dere vet sikkert at jeg kom til Mjøndalen like før 2016 sesongen. Angrer ikke et sekund på det valget.

Helt fra jeg satte mine føtter i garderoben på Isachsen stadion, så har jeg følt meg hjemme. Ble tatt utrolig godt imot av mange fine mennesker. Det har vært veldig god stemning i garderoben blant alle gutta, tross den dårlige sportslige starten på sesongen. Dette har vært en av faktorene som har hjulpet oss til å klatre på tabellen de siste månedene. Måtte vi gå helt til topps!

Det er ikke alle gutta på laget som har valgt å bosette seg i Mjøndalen. Jeg er en av de, og valget mitt falt på Oslo. Her er vi en gjeng som pendler frem og tilbake til trening eller kamp i Mjøndalen så og si hver eneste dag i den såkalte "Oslo bila". Disse turene er fylt med mye latter og moro.

Like moro håper jeg dere har hatt det på de siste borteturene. For dere har levert over all forventning. Det er utrolig gøy å spille kamper når vi vet vi har dere i ryggen. Kamp etter kamp så eier dere tribunen. Tusen takk for støtten!

Brun hilsen fra Mathias Fredriksen

primi sui motori con e-max