Hilsen fra Amahl W. Pellegrino

Amahl PellegrinoSommeren 2015, rett før overgangsvinduet stengte, kom jeg fra Lillestrøm til MIF. Valget falt på MIF etter å ha vurdert Kristiansund som en mulig klubb å spille i. Etter en noe tung tid i Lillestrøm, var det godt å komme til en ny klubb for en ny start. I Lillestrøm gikk det ikke helt bra, med lite spilletid og mindre spilleglede. Det ble en litt ond sirkel som var vanskelig å komme ut av der jeg var.

Vegard ringte meg, og etter en prat med Vegard og Kenneth, ble vi enige om en 2 ½ år avtale med MIF. Nærheten til Drammen, der jeg bor, og det at jeg kjente flere spillere på MIF var også avgjørende for klubbvalget. Jeg kjente Kinni, Jokke og Tocmac (lånt fra Godset i 2015) fra før. MIF har jeg kjent godt til i mange år. Jeg var her på prøvespill i 2009 da jeg spilte for Drammen fotball.

Når jeg inngikk avtalen med MIF i 2015, var det jo også en forhåpning om å kunne fortsette i Tippeligaen, men som vi alle vet, ble det OBOS, noe jeg var forberedt på at kunne skje da jeg gikk til MIF. Overgangen til MIF så jeg på som en mulighet til å få tilbake fotballgleden. Jeg ble godt tatt imot i MIF og etter hvert føler jeg at jeg har glidd godt inn i miljøet etter en litt turbulent inngang til MIF-tilværelsen.

Det er en godt sammensveiset gjeng i fotballgruppa der alle blir ivaretatt, og jeg har blitt mer meg selv igjen og har funnet min plass i laget. Ser på MIF som et godt sted å utvikle meg videre i.

Det å vite at 3050 er der for oss gutta er også godt. I en periode nå på sensommeren har jeg vært litt ute og inn av laget etter noen småskader, og da er det veldig godt å høre 3050 synge om meg når jeg er på banen. Det bygger selvtillit. Det å få støtte og oppmuntring fra 3050 både i motgang og medgang gir meg og gutta ytterligere motivasjon til å yte maks og utvikle oss videre.

Takk for støtten 3050.

Brun hilsen fra Amahl Pellegrino

primi sui motori con e-max