Hei alle trofaste supportere

erikSesongen ble ikke som noen av oss håpet, men likevel må jeg føye meg inn i rekken av gratulasjoner rundt supportergruppas innsats i 2016-sesongen. Dere har vært bra, meget bra.

Jeg har vært med på enkeltkamper hvor nivået til 3050 ikke står tilbake for noen i Norge, men det er først og fremst "hverdagskampene" mot Ull/Kisa hjemme, Strømmen away og FFK away som imponerer meg mest. Det å mobilisere mot Nedre Pukerud skulle vel bare mangle, men det å møte opp slik dere gjorde mot Strømmen med flagg, skjerf, drakter og bannere var kult. Som dere ser nevnte jeg ikke tromme, jeg er ikke så fan av tromme ????

Får dere mer skryt av oss spillere nå, tror dere vel snart at dere kan gå på vannet, til tross for at flere av dere har begynt å se litt tunge ut etter tribunepubben ble åpnet ????

I en fotballklubb på dette nivået skjer det alltid utskiftninger. Så også i denne klubben.

Jeg har spilt med mange spillere. Og de aller, aller, aller fleste er det veldig trist å ta farvel med. Jeg skulle ønske en dag i fremtiden at jeg kunne fått lov til å stifte en egen klubb med spillere jeg har kommet godt overens med og liker veldig godt. Denne klubben, som ville fått navnet Jovial FC, hadde selvfølgelig hatt 11 spillere på banen, og minst 40 på benken.

To av spillerne jeg ville hatt med meg er Michael Christopher Stilson og Joachim Olsen Solberg.

I år har begge to prestert på et høyt nivå. "Pizzabaker'n" først og fremst på banen, mens "Magic Mike" i garderoben.

Det er trist å miste begge disse spillerne. For dere supportere, for oss spillere, for trenerne og for hele klubben.

 Et av mine høydepunkter denne sesongen var da Michael startet sin 2. kamp for året borte mot Kristiansund, etter å ha vært vraket og benket store deler av sesongen. Etter å ha vært igjennom to tøffe år i MIF var det godt å se at værgudene, Jesus eller Trump hadde "written in the stars" at Michael skulle revansjere seg og score i denne borteseieren.

Jeg var så (u)heldig at jeg også fikk dele rom med Mike på La Manga 2016. Mannen elsker å prate og hater bremsespor i dassen. To ting som er vanskelig å komme utenom da vi bodde oppå hverandre i 7 dager. Men en fin tid var det uansett og du skal ikke se borti fra at vi også kunne bodd på rom sammen hvis Jovial FC ser dagens lys en gang i fremtiden.

Lykke til Mike, med Kaja, Rita og de halvgode reportasjene dine i NRK. Satser på at vi prates og sees ganske snart.

Også denne Jokke da. Som jeg nevnte ovenfor har Jokke først og fremst prestert PÅ banen i år. Grunnen til dette er ganske enkel. Ikke fordi han er ubrukelig i garderoben, men fordi han er en elendig fisker. Jokke TROR han kan fiske, det samme tror også Sylling forresten, men sannheten er en helt annen. Da Jokke skulle kjøpe seg leilighet hadde han én preferanse. Han skulle bo nærmest mulig flest mulig sportsbutikker med fiskeutstyr. Derfor endte han opp rett bak Gulskogen Storsenter. Der ser du han ofte innom både G-Max, XXL og Noroco. Spesielt Noroco har fått kjørt seg. Hvis ikke Jokke er på trening eller er fløtepus med Maria, er han på Noroco. Der ser han etter fluer i alle regnbuens farger eller prøver å lære seg vitenskapelige navn på spyfluer, stokkmaur og innsjøduskgjelledøgnfluer. Må jo være en drøm å være selger når kunden er så desperat etter fisk. For fisk får han ikke, tross innkjøp av de mest fancy fluene.


Dessverre forlater Jokke oss. Han er uansett en legende, så vi får ta ham godt imot når han besøker oss og ser kamper på Isachsen Stadion neste år i sin nyinnkjøpte Tippeligadress fra Giovanni-utsalget i Sandefjord. Jokke bytter nå ut brunt med blått, tracksuit med dress, innlandsfiske med havfiske, bløyta med hvalbiff og undertegnede med Håvard Storbæk. Storbæk er fin han, men han er fra Trysil og dermed en jeger, ikke fisker. Så du blir nok alene på havfiske i Sandefjordsfjorden. Men de sier jo at det "finnes alltid flere fisk i havet", uten at det nødvendigvis hjelper deg.

Hvis du føler deg ensom der ute i havgapet med sydvest og oter er det bare å slå på tråden, så skal jeg komme nedover med harpunen og lære deg litt.

Du kommer DEFINITIVT til å bli signert av Jovial FC, kommer nok til å være i 11'ern også, men frisparka tar JEG!

Ser forresten at Bohinen sier du har lange innkast, det skulle bare mangle med alle de resultatløse kastene du har hatt med fiskestanga.

Takk for denne gang, Jokke Ronaldo!!

It's been a pleasure lads! Håper dere lykkes!

Sesongen er over. Alle vet hvordan det gikk, så det er vel ikke nødvendig å komme med noen diplomatiske fraser om hvor dårlig våren var og hvor god høsten var.

Vi får bare bli bedre neste år. HELE neste år. Så kanskje vi igjen kan synge "Pizzabaker'n Jokke" sammen i Tippeligaen 2018.

Ha en fin juleferie og et godt nytt år.

Hvis det skulle være noe dere lurer på, finner dere meg på Lauritz eller Stamina.

 

Brun hilsen fra Erik.

 

primi sui motori con e-max