Sommerhilsen fra Quint Jansen

Hei Brune Armè

Da var første halvdelen av sesongen 2018 ferdig. De siste to kampene har vært skuffende, men vi har skaffet oss et godt utgangspukt for høsten. Og som alle vet, og jeg opplevde for første gang ifjor, er OBOS-ligaen brun i høst.

 

Jeg gleder meg allerede til å se stadion fylle seg opp under oppvarming, høre dere synge i bakgrunnen før dere kommer inn på stadion. Det gir en sånn utrolig god følelse og motiverer meg og mine lagkamerater enda mer til å jobbe knallhardt på banen. 

Og ha 3050 og Dala i ryggen hver eneste kamp er som å ha en ekstra man på banen, en “12-mann”. Uansett om det er en toppkamp hjemme eller en borte på Strømmen Stadion, stiller dere opp med positivitet og entusiasme. Men det er ikke bare på stadion det er god stemning, når jeg går rundt i Mjøndalen er det alltid noen som kommer for en liten prat, gir oss støtte og en generelt god følelse om prestasjon vår. Det er denne gode lagånd i hele Mjøndalen som gjør MIF til en så spesiell klubb.

Fotballreisen min startet i Bodø, nemlig IK Junkeren i 3. Divisjon, deretter dro jeg til Finnsnes i 2. divisjon hvor vi var utrolig nær ved å rykke opp med en 2. plass i 2. divisjon. Så kom jeg til store Mjøndalen, en klubb med ambisjoner og historie. Min første profesjonelle klubb i en alder av 26, et unikt eventyr og opplevelse. Det er en sånn klubb jeg alltid har ønsket meg å spille for, med et varmt miljø rundt klubben. Der trives jeg best. 

Så vet alle hvordan 2017 sesongen endte etter en strålende høst. Vi var så nære et opprykk. Men dette tapet har gjort oss enda mer sultne, enda mer bevisst av hva som trengs. Etter jeg har vært så nære i to år på rad, føler jeg at vi har virkelig noe på gang Mjøndalen i år. 

Men det kommer ikke av seg selv, vi jobber knallhardt hver eneste treningsdag og gjør så godt vi kan hver eneste kamp. Noen kamper går det bedre en andre. Men en ting er sikkert, dere er der for å støtte oss. Så håper jeg det fortsetter sånn inn i høsten og det alle dere møter opp. Fordi vi trenger dere, vi trenger det ekstra dere gir oss. Vi trenger hele 3050 og Dala med oss, en ekstra mann på banen. På denne måten kommer det til å bli en fantastisk 2018. Fordi “Det er vondt å møte Mjøndalen”

Hilsen Quint

primi sui motori con e-max