Syng for Mjøndær'n alle mann!

Etter å ha fått en smal deadline for å skrive en tekst, så gjør jeg et comeback med en liten tekst før matchen mot Ull/Kisa.

Ikke alle er forunt å få oppleve kjærlighet i livet. Jeg opplever den intenst på flere fronter. Som pappa til to, forlovet og et glødende brunt hjerte, så anser jeg meg selv som veldig heldig. Mjøndær’n og familien går hånd i hånd. Og det vil de alltid gjøre.

Jeg har selv vokst opp med fotballen i beina og beina godt plantet i bakken. Fotballbanen ble etter hvert viktigere og viktigere jo eldre jeg ble. Ikke bare fordi det var en interesse, men også fordi det var noe jeg kunne gjøre sammen med min far og mine kamerater. Et fristed hvor alt handlet om å ha det gøy og gjøre noe sammen med noen av dem man var glad i. Etter hvert ble fotballen (les Mjøndær’n) veldig viktig for mitt liv og min identitet. Det ligger litt latent til at mine barn fort kan få den samme interessen for fotball, som jeg selv har. Og da skal jeg gjøre som min far gjorde; ta ballen under armen å tusle bort på «løkka» og ta de med match. For fotball er så mye mer enn bare fotball. Det er samhold, livsnytelse, kjærlighet og kameratskap.

På supportersiden så har vi hatt en bra fremgang. Det er en fantastisk følelse å stå på tribunen for tiden. Sammen med gutta på laget og klubben generelt, markerer vi Mjøndær’n med stor brun skrift over Norges kartet. Og på søndag har vi muligheten igjen til å stå samlet, høylytt og rakrygget på tribunen. For hvem i OBOS kan måle seg med Mjøndær’n? Ingen. Vi bygger klubb som andre kan drømme om. Og vi skal bygge og stå for en tribunekultur som ingen i Norge kan måle seg med. Etter en dårlig start i sesonginnledningen har gutta virkelig stått frem og kjemper med hjertet utenpå drakta for hvert eneste poeng. Det er det vi skal på tribunen også. Hjertet utenpå. Og en entusiasme på tribunen ingen andre supportere i Norge har.  En for alle. Alle for en!

Kom dere på kamp på søndag. La dere rive med. Legg den sjenerte supporteren i dere igjen hjemme. Og ta med dere den entusiastiske og høylytte med på kamp. For vi skal fortsette med å vise hele Norge at ingen kan måle seg med Mjøndær’n.

Syng for Mjøndær’n alle mann!

primi sui motori con e-max