Takk for en utrolig reise

Beate ØrjansenI 3 år har jeg fått være med på en utrolig reise inn i en verden som jeg faktisk ikke visste så mye om.

Som ”vanlig” supporter kommer man på kampene litt før kampstart, og går hjem når kampen slutter. Er det en ”litt større” kamp, blir det kanskje en øl før og / eller etter kamp også. En og annen bortetur er det også, og da må man huske og handle inn øl til bussturen dagen før.

Etter sesongslutt følger man mer med på engelsk fotball, mens man gleder seg til sesongen igjen starter.

Jeg ble med i styret i 2014,  og fikk det ærefulle oppdrag å være leder i sesongen 2015 og 2016. Årene i styret ga meg et innblikk i at Suppporterlivet kunne være litt mer enn det jeg var vant til.

Dagene, kveldene og helgene gikk plutselig med til organisering, diverse møter med klubb, samarbeidspartnere, sikkerhetsmøter og kampmøter.

At det foregikk så mye i kulissene hadde jeg faktisk aldri trodd.

Uten en samboer som Geir, som er (nesten) like engasjert, og utrolig god på data, hadde det ikke vært mulig å få gjort jobben like effektivt.

Husets ”små brune” Kristoffer, Andreas og Maren har også ofra seg, og hjelpa mammaen med ulike oppgaver.

Unggutta ville stå på egne ben, og dannet ”Ultras Dala”.
Svartkledde, litt kulere, men FOR EN GJENG!!
Så jeg ønsker å sende en ekstra takk til Herman Gudbrandsen, for alt du har lært meg.
Ikke minst når det gjelder TIFO.....Jeg vet nå at man selvfølgelig maler og syr egne bannere, alt annet er bannlyst. Vi ofrer blod, svette og tårer (og en god del tusen kroner), for å hedre klubben i våre hjerter.
Bluss og blinkere er en selvfølge, og jeg har fått grundig opplæring i hvordan disse virker og ikke minst forskjellen.
Vi synger IKKE Heia MIF, og klapper 3 ganger, for DET er harry!!
Takk for at dere står på, og at vi får være med på å dele den rosende omtalen dere så absolutt fortjener. 

Jeg har blitt veldig gla` i dere, og kommer nok fortsatt til å føle meg litt som mora deres, hehe... 

Supporterklubben har et godt samarbeide med klubben, og de viser at de setter pris på oss supportere ved å gi oss flere fordeler som medlemmer. Dørene inn til Kenneth og Arne, og de andre i administrasjonen, er alltid åpne. Og tar du kontakt med Vegard eller en av ”Alle gutta”, stiller også de alltid opp så langt de kan. Takk skal dere ha!

Et annet særdeles godt bekjentskap er 3050 Sunnmøre. De har lært oss alle at fotball ikke handler om geografi. Respekt for det du har fått til, Erik Tilseth.

Jeg må også få takke de jeg har vært i styret med disse åra. Takk for at dere har holdt ut og stilt opp. Og husk at det ikke alltid var jeg som holdt dere på styremøter til langt borti midnatt.

Så til alle dere andre fantastiske 3050-supportere: Takk for all støtte jeg har fått disse åra. Jeg er utrolig stolt av å få være en del av dere. Fortsett den positive og støttende tonen dere har til laget. Gi alt når Herman ber dere om det, og vis at vi er BEST I NORGE når det gjelder å støtte eget lag, uansett!

Takk for meg!

Og i år dere, i år så skal vi opp....

  

primi sui motori con e-max