Hilsen fra eksilvestlending Stian Tolpinrud

Vær hilset, mine brune venner.

Velkommen til en ny sesong. En sesong alle med brunt hjerte ser frem til, det kan jeg med nesten 100% sikkerhet si.

Som Tottenhamsupporter har 'neste sesong' blitt et motto og jeg sier det med en noe bittersøt tone hver bidige mai. Men i fjor, når Ranheim dessverre feide Mjøndalen av banen i kvaliken, kunne jeg hente frem mottoet igjen med et smil om munnen. For i all beskjedenhet; jeg har rett!

Vi har mista fjorårets toppscorer, Kirkevold. I hvor stor grad det er et tap eller ikke, er nok varierende, vil mange mene, men han var likefullt vår toppscorer og mål er som kjent en vesentlig faktor i spillet fotball. Men Vegard & co har som alltid hatt is i magen og vært meget kloke i valg av nye spillere. Spesielt Stian Rasch ( som var en viktig bidragsyter for undertegnede i noen harniske sesonger på FM 07) og Sanel Kapidzic er to av de nye som blir meget spennende å følge utover i sesongen. Det gror også godt hos de yngre i MIF og kjenner jeg Vegard og Kenneth rett, kan de meget gjerne dra en kanin eller to opp av hatten i form av høymotiverte unggutter.

Søndag 6. april er ventetiden over. Bryne skal sendes hjem med forhåpentligvis like mange poeng som Jahn Teigens bidrag til Eurovision 1978. Deres første møte jeg har i minne var i 1991 da Fornes senket de på ærverdige Nedre Eiker. Sjøl var jeg nok mer hissig på å herje som Lineker på rødgrusen bak målet, men resultatet sitter fortsatt i. Det har vært mange minneverdige oppgjør i de senere år og i det siste har B-gjengen og 3050 knyttet et solid vennskapelig bånd, noe jeg selvfølgelig håper skal vedvare. B-gjengen er udiskutabelt hjertelig velkommen på søndag, bare ikke ha for store forhåpninger.

3050 vil nok igjen også vise seg sterke i år og jeg anbefaler alle med brunt hjerte å melde seg inn. I tillegg til vakker fotballglede er også denne gjengen som en stor familie. Jeg veit det, jeg har vært der, og kan trygt si at det var en av den mest minnerike tiden i mitt liv. Jeg forventer like iherdig innsats fra denne gjengen. Noe vi alltid får gleden av. Som da vi tok Braskeidsfoss med storm. Som da latter og glede sendte oss til Adecco'n i Follo. Som da Enga blei sjokkskada i cupen eller som da Brann fikk i ræva på Brann Stadion. Minnene kommer uansett, det er opp til dere å gjøre de vakre.

Jeg savner dere, Mjøndærn! Gå utpå. Gjør meg glad. Gjør meg stolt!

Lykke til.

Stor sportslig og kameratslig hilsen fra eksilvestlending Stian Tolpinrud.

primi sui motori con e-max