Tolpis før 3. runde MIF - Strømmmen

 

Kjære venner.

Her i vest kan sola skinne. Den kan faktisk det. En kan kjenne kroppen suger til seg vitaminer og humøret stige. Men så, i et kjapt vindkast, snus alt på hodet og mørke skyer med tilhørende regn skyller over oss som syndefloden. Litt sånn var det på søndag. Besøk av svigerfamilie, kaffe, småkaker rundt bordet. Og brunt på skjermen. Mjøndalen leder en null . Hygge og en deilig tilfreds i skjønn i forening. Så skjer det. Syndefloden kommer i form av en utlikning på overtid. 'Så jævla typisk', er en hyppig brukt frase. Men er det det? I så fall må det da finnes noe botemiddel? Vi rykker ikke opp hvis slike bedritne tupp i ræva skal komme i kamper hvor vi tilsynelatende er på vei til å ro inn en trepoenger. Men det var andre kamp, og satser på det ikke blir en vane. Selv om jeg burde vite såpass at det kan det nettopp bli. Uansett, vi rister det av oss og ser fremover. 3050 var fantastiske den kampen forøvrig, det var en fryd å høre dere. Kanon!

Neste match på fortet er Strømmen. Egentlig en parentes i norsk fotball, men Mjøndalen har alikevel hatt irriterende mye å gjøre med de i de seinere årene. De som fotballnorge utrolig nok anser som penere antrukket enn oss selv.

Men i fotball har ikke draktene noe å si. Det har vi bevist, selv om vi liker å være de som alle veit hvem er.

Jeg liker det jeg ser på banen. Jeg har registrert litt diskusjoner rundt de taktiske valgene til trenerteamet på AKA arena. Akkurat det skal skal ikke jeg legge nesegrevet mitt borti, men at ting kan gjøres annerledes er jo alltid et alternativ, men etterpåklokskap er den eneste sanne visdom.

Våre nye tilskudd før denne sesongen har i mine øyne fremstått som det de skulle; forsterkninger. Den jeg har lagt mest merke til hittil må være Sosseh. Jeg syntes han virker som en ekstremt smart spiller og håper vi kan nyte godt av det utover. De som kjenner meg, veit jeg er en som lovpriser det gamle. Minner. Men kamper mot Strømmen, de har liksom bare vært et hinder mot nye poeng, intet forhold til hverken laget eller supportere. Men i år håper jeg at hver kamp blir en fest og at dere kan bli med å bidra til det denne kampen også, midt i vårens anmarsj.

Vi går for knusende seier og at de brune plasserer Strømmen der de hører hjemme. Klemt imellom en høyre- og venstreparentes.

Brun seier!

primi sui motori con e-max