Tolpis, 4.runde Nest-Sotra - MIF

 

Hei alle sammen!

Gratulerer med (forventet) avansement i cupen. Dette var vel grei skuring antar jeg, fikk med meg det var en liten gjeng som dro innover. Håper de lagde liv, hvilket jeg ikke tviler et sekund på.

Uten å tro noen i det hele tatt satt og ventet på det, beklager jeg at det ikke kom noen ord før cupkampen. Det har eksplodert på jobb og tiden har rett og slett ikke strukket til.

Pga nevnte jobb fikk jeg heller ikke med meg seieren mot Strømmen, men i hovmodets navn kan jeg jo si; det var det jeg sa Vi er på rett spor nå, selv om kampene vi har vunnet har kommet mot motstandere som vi strengt tatt ikke kunne tape mot om vi skal kjempe i toppen. Allikevel er vi alle som elsker fotball fullstendig klar over hvilken rolle det psykologiske spiller. Seier gir sjøltillit. Sjøltillit gir glede. Glede for sexy fotball. Sexy fotball gir fornøyde fans. Fornøyde fans gir... Ja, dere forstår hvilken sirkel vi helst vil inn i.

For drøye to uker siden hadde jeg bursdag. Nå i teknologiens høytid er det en sann glede å ha bursdag. Sosiale medier hoster opp gratulasjoner som perler på snor og fyller opp kontoen for anerkjennelse og oppmerksomhet alle mennesker setter pris på. Men alikevel var det én hilsen som jeg må si var bedre enn resten. Den kom fra Mr. MIF, Lars Arne 'bonden' Nedberg og låt som følger: 'gratulerer med dagen! MIF spanderer billett til kampen på Sotra'. Ikke at dette var utslagsgivende for hvorvidt jeg ville dratt eller ikke, men en rar følelse av stolthet dukket opp hos meg og jeg satt stor pris på det tusen takk.

'Til kampen på Sotra'. Stående alene sender den setningen meg rett tilbake til breddefotballens grusomme favn, men realiteten tilsier noe annet. For hvem f... er Nest Sotra? Gøy med nye lag og alt det der, men hvem er de? Jeg har dessverre intet svar, annet enn at de holder til på Ågotnes, et sted jeg har blitt kjent med via jobben. Detta karer, dettane skal vi mose. Noe annet vil være skandale, tross deres overraskende gode start på sesongen, og tross bortebane. Jeg har inntrykk av at dette ikke er en kamp 3050 prioriterer som bortetur, forståelig nok, men minst et medlem vil stå på sidelinjen. Undertegnede. Å få se mitt Mjøndalen live igjen er faktisk et av årets høydepunkt for min del , og trur jammen meg jeg skal få til å rekruttere nye fans også.

Selv om wunder baum, kromfelger og senkesett er hovedinterressen her på mitt nye hjemsted, vil jeg helst ikke være kjent med at søndagen ender med nederlag. Jeg vil gå på jobben mandagsmorgen med hodet hevet. Jeg er tross alt stolt mjøndøling!

Brun seier!

Jeg vil også sende en kondolanse til familie og venner av Tutta. Noens innsats kan bare ikke beskrives med ord. Tutta's hjerte for Mjøndalen befinner seg definitivt i denne kategorien.

Hvil i fred.

primi sui motori con e-max