Tolpis før 5. runde: MIF - Hødd

Et klokt menneske sa en gang: "tap er ikke når du faller, men når du nekter å reise deg igjen". Det er sannhetens ord som bekrefter Mjøndalen som et vinnerlag. For 1-1 i havgapet ville svidd som et tap, men gutta viste et instinkt den mest tapre kan misunne.

 

0-1 og minutter gjenstår, enda færre minutter gjenstår og Hønefosskampen spilles i fast forward som en latterlig dårlig film. Pang! Målet treffer oss som et balltre og sorgen tar oss. Oss. Oss fire på tribunen. Alle foran tv og alle på pøbben. Men på banen ville de det annerledes, ingen hadde opplyst om antall tilleggsminutter, men det var nok farertruende nær sluttsignalet da Martin Strange pirka inn 1-2. For et lag. Med den moralen havner vi der oppe.

1. Mai er det et nytt slag. Ikke for høyere lønn. Ikke for fagforeninga. Ikke for likestilling eller solidaritet, men for tre poeng. På andre banehalvdel står en gjeng møringer. Kanskje det mest typiske 1. divisjonslaget av de alle. Et lag jeg tipper midt på treet i år. Har jeg rett, så bør dette være overkommelig. Og på fortet vårt hjemme med hittil fenomenale 3050 i ryggen vedder jeg en hundrings på at poenga blir igjen i Mjøndalen. Noen imot? Tenkte meg det. Ta dere en ekstra øl isteden ☺ Stå på videre 3050, jeg syntes det gror godt og det blir gjort en kjempejobb blant alle de frivillige. Jeg håper på nye deilige tre poeng, sol og brun glede. Sol for deres skyld, tre poeng og glede for meg. Mitt tips: 4-1

Torsdag 1. mai, Mjøndalen stadion. -Supportere i Nedre Eiker, forén dere!

primi sui motori con e-max