En legende

Legende. Et megetsigende uttrykk fra vårt vokabular som dessverre curlinggenerasjonen har rivd i filler og sørget for har mistet sin betydning. Men om Bjarne Kortgaard Ingebretsen kan nettopp denne betegnelsen brukes. En legende.

 

Jeg husker han på Mjøndalen barneskole, allerede da utpekte han seg som et hestehode foran de andre, med sine hvite gummistøvler, med nedbrett slik at det blå innsideforet syntes.

I tidlig ungdom blei han plukket opp av Lyn og hele bygda var ekstremt stolt av å avle opp en mulig tippeligaspiller. På en viss kamp på Braskeidsfoss noen år senere var han tatt opp i troppen til Lyn dagen etter, lite visste vel Henning Berg(?) om hvilken promille Bjarne hadde dagen før. Uprofesjonelt tenker du? Kanskje, vil mange mene, men enkelte følelser kan en ikke styre. Dette var nok følelser av denne typen, hans kjære Mjøndalen rykket opp til 2. Div.

Enda noen år senere fikk Bjarne gleden av å ta på seg den vakre brune drakten igjen. Drakten han har vokst opp i. Drakten som definerte han og drakten han elsker. Bjarne hadde nettopp takket nei til G*dsets kontraktsforslag, avslått på en måte jeg kan bli fortalt som god natt-historie livet ut. En ny genreal og kaptein var klarere enn dagen.

Trur samtlige brune vil savne deg på banen, Bjarne. Håper virkelig Mjøndalen kan dra nytte deg i de fremtidige årene.

Vi i 3050 vil også takke deg for innsatsen du har gjort på banen og for å bevise at ekte lojalitet og klubbfølelse fortsatt finnes i dagens griske fotball. Sånt gjør oss til en stolt supporterklubb.

Bjarne, Bjarne, Bjarne er en av oss. Det bør skrives i stjernene!

Lykke til videre med alt du foretar deg.

primi sui motori con e-max