Regler / retningslinjer

 1. Møt opp i god tid før kampstart og gi laget en god følelse under oppvarmingen
 2. Bidra med opphenging av flagg, banner o.l hvis det er behov for det. Og rydding etter kamp.
 3. Pass på alkoholinntaket. Det er lov å ta seg noen pils før kamp, men husk på at det er kampen du kommer for å se og ikke for å sette personlig rekord i promille. Hver enkelt som er medlem av 3050 er en representant for supporterklubben og alt vi sier/gjør kan også reflektere negativt på Mjøndalen som klubb.
 4. Som medlem av 3050 regner vi med at alle er på kamp for å støtte laget-uansett. I tykt og tynt. Motgang og medgang. Det er vår rolle som supporter. Hetsing av egne spillere godtas ikke.
 5. Hetsing av dommer og motstandere kan være morsomt, men glem aldri at du er der for å gi ditt eget lag støtte. Rasistiske og volds utsagn er ikke akseptabelt.  Homohetsing, vitsing på folks handicap, familie osv. bør unngås. Hetsing må ha et snev av saklighet eller humor og ta utgangspunkt i hva folk selv har valgt å være eller gjøre.
 6. All bruk av fysisk vold, spytting, kasting av ting på dommere, spillere, andre supportere eller tilskuere er uakseptabelt. Skulle dette forekomme så blir du kastet ut av supporterklubben. Skulle det være mindre forseelser så får man en advarsel.
 7. Bli stående etter kampslutt og takk laget for innsatsen uansett kamputfall.

Generelt:

 • Vi ønsker at flest mulig står på 3050 feltet.
 • Vi synger for laget. Hele kampen gjennom uansett resultat.
 • Vi representerer også Mjøndalen på borteturer. Vi håper alle har gode holdninger og er gode ambassadører for 3050 og MIF generelt
 • Syng for Mjøndær’n alle mann!
 • Fortid. Nåtid. Fremtid. Alltid. Mjøndær’n!

pdfHER KAN DU LASTE NED VEDTEKTENE


 

primi sui motori con e-max